1, 8, 13, 15, 21 oktober 2021, Introduktionstillfällen på printshopen

Hej alla medlemmar! Nu kör vi fler introduktionstillfällen till våra skrivare! Vi har en storformatsskrivare, Epson SureColor SC-P20000, inkjet för utskrifter upp till 1600 mm bredd. Alla som vill börja arbeta i printshopen får en introduktion och ett ”körkort”. Denna introduktion kommer att ske vid fyra tillfällen i oktober:
  • måndag 1/11 kl. 09:00
  • måndag 8/11 kl. 09:00
  • lördag 13/11 kl. 13:00
  • måndag 15/11 kl. 09:00
  • söndag 21/11 kl. 13:00
 Anmäl dig med mejl till: patrik.engquist@gmail.com Plats för 4 personer per tillfälle. Anmälningarna tas emot i den ordning de kommer in. När du har fått besked om plats betalar du kursavgiften 300 kronor med Swish. Anmälan är då bindande, du får kvitto vid kurstillfället. Var: i Printshopen i Hus H mitt emot grafiken och det analoga fotolabbet. Kostnad: kursavgift 300 kr + 2 timmars verkstadstid till KKV och bläckkostnad för en A4 utskrift. Ta med: en bild på en USB-sticka som du vill skriva ut. Du kommer att skriva ut en egen bild i storlek A4 på papper som KKV tillhandahåller. Kursinnehåll i stora drag: Ladda skrivaren med ark och rullpapper, köra nozzle check, öppna bilder i Photoshop och Mirage, ställa in papperssorter, profiler, inställningar i Mirage och rapportera bläckanvändning, inloggning för bokning på nätet med mera… Varmt välkommen önskar Patrik Engquist,patrik.engquist@gmail.com