Lördag 23 november, Öppet hus mellan kl. 12:00-17:00

50 år i konstnärernas tjänst

Konstnärernas Kollektivverkstad firar 50 år med öppet hus tillsammans med SITE på Konstverket i Farsta. Träffa våra konstnärer, upptäck verkstäderna, delta i dansworkshops. Vi bjuder på fika för såväl stora som små!

Lördag 23 november
Kl. 12:00-17:00

Mårbackagatan 11, Farsta
Hus H och K

Kolla in programmet
www.konst-verket.se/50

Konstverket är ett produktionshus för samtida konst. Här arbetar yrkesverksamma scenkonstnärer, bildkonstnärer, formgivare och konsthantverkare. Vår lokaler på 3500 m2 omfattare en black box, dansstudios, ateljéer, verkstäder, kontorsplatser och mötesytor. Bakom verksamheten står Konstnärernas Kollektivverkstad och SITE.

Med stöd av Stockholms stad, Region Stockholm och Kulturrådet.